Over ons

Verleden

Van der Valk Hotel Den Haag Wassenaar kent een lange historie. Café 'De Bijhorst', gebouwd in 1950, is inmiddels uitgegroeid tot een modern hotel met 225 luxueuze hotelkamers, ruime lounge, terras, restaurant, bar en uitstekende vergaderzalen. De warme gastvrijheid waarmee de Valken-familie beroemd is geworden, is in de ontwikkeling van het hotel-restaurant altijd centraal blijven staan.

61 jaar geleden werd het Wassenaarse café 'De Bijhorst' aangekocht door opa Martinus van der Valk. De tweede dochter van Martinus en Rie van der Valk en haar partner Henk, gingen het toenmalige cafe restaurant runnen. Het restaurant bestond toen uit 50 zitplaatsen. Na een verbouwing in 1963 werd het aantal zitplaatsen uitgebreid tot 300 met een enorm terras. In 1973 ging hun zoon Jack in het bedrijf werken om het later van zijn ouders over te nemen.
In 1986 heeft de "oude Bijhorst" plaats moeten maken voor een hotel met 92 kamers, bar en 12 zalen. Henk Luiten kwam te overlijden in 1987.

Nu

Ook nu zijn we nog volop bezig met het ver, - en aanbouwen van diverse faciliteiten om de gasten optimale service te bieden die aan de eisen van deze tijd voldoen. Inmiddels is het hotel uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf dat zowel de leisure als de zakelijke markt bedient.

De ligging is ideaal: In het mondaine Wassenaar, op de grens van Den Haag, strand, zee

Kom eens langs

Ontdek ook de warme gastvrijheid van Van der Valk Hotel Restaurant Den Haag Wassenaar. Geniet van luxe en comfort en boek één van onze arrangementen of ga er eens tussenuit in de prachtige bosrijke omgeving. U bent bij ons van harte welkom.