Live Cooking Paasbrunch

In ons nieuwe restaurant Eiber organiseren wij beide Paasdagen een uitgebreide Live Cooking Paasbrunch! Kom samen met familie of vrienden genieten van alle heerlijke gerechten die vanuit onze mooie open keuken worden bereid. 

U wordt ontvangen met een heerlijk glaasje bubbels om de middag rustig te beginnen.

Op het buffet zijn verse broodjes, croissantjes, diverse vleeswaren, kaassoorten en heerlijke salades. Vanaf de bakplaat bereiden onze koks verschillende vis- en vleessoorten en vanuit onze eigen pizza-oven komen de beste pizza's! De snackmuur met de lekkerste snacks maakt deze feestelijke brunch compleet. Een dessertbuffet om af te sluiten mag natuurlijk niet ontbreken.

Koffie, thee, melk en vruchtensappen zijn inbegrepen.

Wanneer:

  • Eerste Paasdag, zondag 31 maart: 12:30 - 15:00 uur (inloop 12:30 of 12:45 uur)
  • Tweede Paasdag, maandag 1 april: 12:30 - 15:00 uur (inloop 12:30 of 12:45 uur)

Reserveringen voor Eerste Paasdag dienen telefonisch te gebeuren. Voor Tweede Paasdag reserveer hier

Prijzen:

  • Volwassenen: € 45,00 p.p.
  • Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 22,50 p.p.

Voorwaarden:

  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel tijdens de Live Cooking Paasbrunch. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap;
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen; 
  • Wij attenderen u er op dat u het reserveringsbedrag volledig dient aan te betalen. Deze betaling dienen wij uiterlijk 16 maart te hebben ontvangen. De betaalgegevens staan vermeld in de bevestiging die u per mail ontvangt;
  • Kosteloos annuleren is mogelijk tot uiterlijk 16 maart;
  • Wijzigingen in het aantal personen en/of speciale dieet/allergie wensen kunnen tot uiterlijk 23 maart worden doorgegeven.