Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Den Haag-Wassenaar

Droom lekker weg

Slapen

Maak een nachtje weg extra gezellig door met z’n allen in één kamer te overnachten. Onze Family Rooms zijn ruim opgezet en geven het idee van een appartement, doordat er twee aparte slaapkamers zijn. Ideaal als u nog even wilt genieten van de avond en de kinderen al naar bed moeten. Heeft u alleen een babybedje nodig? Dit kan bij al onze overige kamertypes op de kamer erbij gezet worden. Zo kunt u genieten van een ontspannen en gezinsvriendelijk verblijf.

Dineren met kids

Eten

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je (hotel) verblijf met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel.

Verschillende kinderactiviteiten

Plezier

In de buurt van ons hotel zijn talloze mogelijkheden voor kindvriendelijke uitstapjes! Duinrell en Madurodam zijn echte aanraders, maar ook Legoland en Sealife zijn zeker een bezoekje waard. Op 5 minuten van het hotel ligt The Mall of the Netherlands waar je naar de bioscoop kunt of gezellig kunt bowlen. En als je zin hebt om de natuur in te gaan kan je een dagje uitwaaien op het strand of lekker wandelen of fietsen in de duinen en bossen.