Live Cooking Paasbuffet

In het Paasweekend kunt u zowel zaterdagavond als zondagavond komen genieten van ons heerlijke Live Cooking Paasbuffet. In ons nieuwe restaurant Eiber bent u van harte welkom om er met vrienden of familie een gezellige avond van te maken!

U wordt ontvangen met een heerlijk glaasje bubbels om samen te proosten op een heerlijke avond!

Op het buffet worden diverse luxe voorgerechtjes gepresenteerd. Vanuit onze mooie open keuken bereiden de koks de lekkerste wokgerechten, verschillende vis- en vleessoorten van de bakplaat en overheerlijke pizza's uit onze eigen pizza-oven! Uiteraard sluiten we af met een spetterend dessertbuffet. 

Bier, wijn en frisdranken zijn inbegrepen.

Wanneer:

  • Paaszaterdag, zaterdag 30 maart (reserveringen kunnen alleen telefonisch)
  • Eerste Paasdag, zondag 31 maart (reserveer hier)

Tijden:

  • van 16:00 uur tot 19:00 uur (inloop 16:00 uur of 16:30 uur)
  • van 19:30 uur tot 22:30 uur (inloop 19:30 uur of 20:00 uur)

Prijzen:

  • Volwassenen: € 70,00 p.p.
  • Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 35,00 p.p.

Voorwaarden:

  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel tijdens de Live Cooking Paasbuffet. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap;
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen; 
  • Wij attenderen u er op dat u het reserveringsbedrag volledig dient aan te betalen. Deze betaling dienen wij uiterlijk 16 maart te hebben ontvangen. De betaalgegevens staan vermeld in de bevestiging die u per mail ontvangt;
  • Kosteloos annuleren is mogelijk tot uiterlijk 16 maart;
  • Wijzigingen in het aantal personen en/of speciale dieet/allergie wensen kunnen tot uiterlijk 23 maart worden doorgegeven.