Fietsen stallen en huren

Fiets stallen

Komt u bij Van der Valk hotel Den Haag – Wassenaar overnachten en neemt u fietsen mee? Dan is dat geen enkel probleem. Wij hebben een veilige, overdekte fietsenstalling in de parkeergarage van het hotel.

Voor de elektrische fietsen zijn er stopcontacten en verlengsnoeren beschikbaar om uw fiets in de nacht op te kunnen laden zodat u tijdens uw verblijf bij ons zonder problemen de prachtige omgeving kunt verkennen.

Fiets of E-bike huren

Ontdek de gavarieerde omgeving met de fiets of E-bike!

  • Fietsen zijn al te huur vanaf € 15,- per dag
  • Elektrische fietsen zijn al te huur voor € 27,- per dag

 

Happen en trappen

Heeft u het Happen en trappen arrangement geboekt? Dan kunt u gemakkelijk een fiets huren voor bovenstaande prijzen bij het hotel! Wat dient u hiervoor mee te nemen?

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Borg in contanten van € 25,- voor een normale fiets of € 50,- voor een elektrische fiets

Al een mooie fietsroute gevonden?

Dankzij onze locatie kunt u de bruisende stad Den Haag, het groene Wassenaar en de prachtige kust van Scheveningen en Wassenaar makkelijk met de fiets verkennen. Vergeet niet het prachtige Meijendel, waar bos, strand, duin en waterpartijen te zien zijn. Of het levendige Leiden, waar u via een prachtige natuurweg naartoe kunt fietsen.

Wij hebben natuurlijk allerlei tips waar u naartoe kunt gaan. Vanuit knooppunt 58 tegenover het hotel kunt u gemakkelijk uw fietsroute starten. Onze aanraders voor de route kunt u hier bekijken. Zo hebben wij een aantal leuke fietsroutes beschikbaar zoals de ,  of de . Voor de mountainbikes hebben wij uiteraard ook een aantal speciale .

Wij zijn een gastvrij pluspunt van de ANWB. Ook via ANWB kunt u fietsroutes naar eigen keuze plannen. Start en eindig bij knooppunt 58 en bepaal uw eigen route.

Om de buurt alvast te verkennen en u te laten inspireren met bezienswaardigheden voor onderweg, kunt u een kijkje nemen bij onze toeristische informatie.

Voor mooie fietsroutes of extra informatie kunt u terecht bij onze receptie die 24 uur per dag voor u klaar staat.