Toeristische informatie

Alle informatie over de omgeving en activiteiten in een handig overzicht! Ontdek de lokale bezienswaardigheden in de steden, ga de natuur in of plan een bijzonder dagje uit met uw gezelschap.

See & Do

Ontdek de omgeving

Bezienswaardigheden

Steden & cultuur

Bezoek de prachtige musea en paleizen van de regio. Museum Louwman en Voorlinden zijn zelfs om de hoek van het hotel! Ontdek de bezienswaardigheden in het historische Den Haag of ontspan op het Scheveningse strand. Ook het prachtige Leiden is met haar grachten zeker een bezoek waard.

De omgeving

De natuur in

In de natuur kunt u echt even tot rust komen! Ga heerlijk fietsen of wandelen in de groene omgeving. Dichtbij het hotel is de uitgestrekte kust met verschillende stranden, duinen en wateren. De watterrijke omgeving is ideaal voor rondvaartboten en watersporten. In de buurt zijn ook bossen, tuinen en golfbanen.

Activiteiten

Erop uit

Ga op pad met uw gezelschap! Er zijn genoeg uitjes in de buurt die geschikt zijn voor de familie, het gezin, de kids, vrienden of een romatische dagje uit met uw partner. Bekijk het ruime aanbod aan attractieparken en activiteiten. Ga na een leuke dag en een heerlijk diner in het hotel ook een gezellig avondje uit.

Wie zin heeft om te shoppen is bij ons aan het juiste adres! Op nog geen vijf minuten afstand bevindt zich het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland; Westfield Mall of the Netherlands! Maar ook de luxe Passage in Den Haag of de vintage winkels in Leiden zijn zeker een bezoekje waard. 

Instagrammable

Specials

Zin in iets geks en ongewoons? Bekijk de specials met onder andere bungeejumpen, streetart, een schietbaan of zelfs een privé bioscoop!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten