Green Key

Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar: 
Een hotel met visie voor de toekomst

Een goede sfeer, professionele bediening en comfortabele faciliteiten. Dat zijn goede redenen om onze accommodatie te kiezen voor uw vergadering, een meeting met uw zakenpartners of een overnachting na een belangrijk bedrijfsbezoek.

Maar wij doen meer dan dat. U helpt namelijk tijdens uw verblijf ongemerkt mee aan onze bedrijfsvoering met visie voor de toekomst. Als duurzame onderneming is Van der Valk Hotel Den Haag Wassenaar namelijk gecertificeerd met het Gouden Green Key certificaat. Dit certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een recreatiebedrijf heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau. Hiermee nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien van natuur en milieu, zonder dat u hiervoor hoeft in te leveren op comfort.

People, planet en profit zijn een structureel onderdeel van onze bedrijfsdoelstellingen. Daarom hebben we ons aangesloten bij Green Key. Dit is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij net een stap bewuster omgaan met natuur en milieu dan de normale wet- en regelgeving vereist. Ook staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ons hoog in het vaandel.

Op de Site van Greenkey zelf kunt u hier meer overlezen.

 kunt onze verklaring omtrent het maatschappelijk verantwoord ondernemen inzien.