Huisdieren in het hotel

Ons hotel is gelegen in een groene omgeving. De lange stranden, begroeide bossen en Hollandse duinen maken het een geliefde plek van natuurliefhebbers uit binnen- en buitenland.

Overnachten met de hond

Wilt u overnachten bij Hotel Den Haag-Wassenaar met uw hond? Boek dan een Comfort Plus hotelkamer met bad.

Per hond wordt een meerprijs van € 10 per nacht gerekend. 

Al onze huisregels voor uw bezoek met de hond leest u .

Wandelen met de hond

De omgeving beschikt over verschillende natuurgebieden. Helaas zijn honden niet overal toegestaan.

Haagse Bos

Honden zijn welkom in het Haagse Bos, mits aangelijnd. In de losloopgebieden hoeven de honden niet aangelijnd te worden. Dit staat duidelijk aangegeven met bordjes.

Meijendel

Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Op een deel van de paden zijn honden ook los toegestaan. 

Wassenaarse slag

Op het strand van Wassenaar mogen honden ten noorden en ten zuiden van het badstrand het hele jaar loslopen. Het grootste hondenstrand is te bereiken via een gemarkeerde hondenroute die start vanaf parkeerterrein de Kuil. De route loopt door duingebied Berkheide. Let op: hier moeten honden tussen 1 maart en 1 augustus aan de lijn.

Scheveningen

Van 1 oktober tot 15 mei zijn honden welkom op het gehele strand van Den Haag. Op het Noorderstrand mogen honden het hele jaar los lopen.

Landgoed de Wittenburg

Buiten het broedseizoen (1 maart t/m 1 augustus) mogen honden loslopen in de Wittenburg. In het broedseizoen zijn honden toestaan, mits aangelijnd.

Landgoed Clingendael

In Clingendael moeten honden aan de lijn, behalve in de daarvoor bestemde losloopgebieden.

Landgoederen de Horsten

Vanwege het kwetsbare karakter van het landgoed zijn honden niet toegestaan.

Honden in ons restaurant

Bent u uitgewandeld? Dan is het tijd om te ontspannen bij het hotel, met uw hond. Honden zijn toegestaan op de begane grond van ons hotel, dus ook in het restaurant. In de zomer kunt u heerlijk op het terras plaatsnemen, want ook hier is het toegestaan uw hond mee te nemen. Genoeg ruimte om na te genieten van uw dagje in de natuur. De ober zal de hond voorzien van een bak koud water.