Extra's

Wij hebben allerlei extra's om uw verblijf nóg aangenamer te maken! Wat dacht u van een lekker flesje bubbels in de kamer of romantische rozenblaadjes op bed? En is er bijvoorbeeld iemand jarig? Dan kunnen wij de kamer versieren met ballonnen en een persoonlijk kaartje. Ook kunt u fietsen huren en een heerlijke fietstocht in de omgeving maken! Indien u hiervan gebruik wilt maken kunt u een mailtje sturen naar wassenaar@valk.com o.v.v. uw reserveringsnummer.

Upgrades

Maak uw verblijf extra bijzonder

Heeft u iets te vieren? Boek dan dit feestelijke Celebration pakket! Het pakket bevat een persoonlijk kaartje, heliumballonnen, een doosje macarons en een fles bubbels. Kosten: € 35,00.

Romantisch

Love package

Wilt u uw geliefde verrassen? Boek deze Love package voor een extra romantisch verblijf! In het pakket zit een kaartje met een persoonlijk bericht, rozenblaadjes, een hartjesballon met helium, hartjes ballonnen verspreid over de kamer, een doosjes macarons en een fles bubbels. Kosten: € 35,00

De huwelijksnacht in ons hotel beleven? Dan maakt dit honeymoon pakket de grote dag helemaal compleet! In het pakket zit een kaartje met een persoonlijk bericht, rozenblaadjes, een 'Just Married' ballon met helium, hartjes ballonnen verspreid over de kamer, een doosje macarons en een fles bubbels. Kosten: € 35,00

Zin om onze omgeving te ontdekken met de fiets? Het hotel ligt vlakbij de mooiste bossen, duinen en stranden, dus er kunnen prachtige fietstochten worden gemaakt. We hebben zowel normale als elektrische fietsen te huur!