See & Do

Ontdek de musea en paleizen

Dichtbij het hotel vindt u Museum Voorlinden dat mensen, kunst, natuur en architectuur verbindt. Ook om de hoek zit het Louwman museum, waar u in de geschiedenis van de automobiel stapt!

Archeologisch Rijksmuseum voor oudheden stelt wereldgeschiedenis tentoon. Ontdek hoe gevangenen vroeger leefden in de Gevangenenpoort, of bekijk historische kunst en geschiedenis bij de Lakenhal. 

Van de Panorama van Scheveningen, tot schilderwerken van Nederlandse grootmeesters in het Mauritshuis en de collectie van Escher in het Paleis; er zijn genoeg culturele uitstapjes in de buurt.

Bekijk moderne sculpturen bij Beelden aan Zee of ga naar een tentoonstelling van moderne kunst bij het Kunstmuseum van Den Haag.

Leer het menselijk lichaam nog beter kennen bij Corpus. Bij Rijksmuseum Boerhaave draait alles om wetenschap en geneeskunde. Meer van Flora en Fauna? Naturalis staat in het teken van biodiversiteit.

Museum

Cultuur

Het Wereldmuseum staat in het teken van culturen over alle continenten. Of bekijk het oer-Hollandse Windmolenmuseum.

Een koninklijk paleis is makkelijk te vinden in de regio van Den Haag. Ook zijn er prachtige kastelen met riante landgoederen te vinden.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten