Zakelijke arrangementen

Bent u op zoek naar een effectieve invulling van de pauze tijdens uw meeting om daarna weer met nieuwe energie de vergadering voort te zetten?
Of wilt u de bijeenkomst combineren met een leuke teambuilding activiteit gericht op vitaliteit?

Wij bieden in samenwerking met onze Fitness & Vitaliteitspartner BeneFIT Studio diverse interventies aan om tijdens uw meeting op locatie te werken aan de gezondheid en ontspanning.

Groepstrainingen

We bieden diverse groepstrainingen aan: yoga, meditatie, energizers, lunch wandelingen, fitness & bootcamp. Hiermee stimuleren we het bewegen en sporten binnen uw organisatie. Ideaal voor de teambuilding, maar ook als stok achter de deur om voldoende te bewegen.
Wist u dat je na een fysieke inspanning mentaal creatiever bent en direct betere beslissingen kunt maken? 

Dit maakt een groepstraining direct een effectieve invulling tijdens uw meeting! Afhankelijk van de gekozen activiteit kan dit zowel in ‘kantoor-outfit’ als in sportkleding.

Vitaliteit workshops & masterclasses

Wist u dat uw organisatie veel geld kan besparen met vitale medewerkers door een verhoogde productiviteit en een verlaagd verzuim? Daarom is een vitaliteit workshop of masterclass de ideale ‘break’ tijdens uw meeting.

Onze interactieve presentaties kunnen zowel gericht zijn op het management als de medewerkers. Hiermee gaan wij, en medewerkers onderling, het gesprek aan hoe we vitaliteit onderdeel van uw bedrijfscultuur kunnen maken. Voorbeelden van veel gekozen onderwerpen zijn: “Hoe voorkom je een burn-out”, “Energie-management: werk-privé-balans”, “Wat zijn voor jou de juiste doelen om fitter te worden?”.

Tevens maken wij ‘Masterclasses op maat’.
Heeft u een specifiek Vitaliteits-onderwerp binnen uw organisatie dat u graag bespreekbaar maakt tijdens uw bijeenkomst? Bericht ons uw verzoek en we kijken graag of we hier een professional voor in huis hebben.

Personal Training 

Zijn er medewerkers binnen uw organisatie voor wie extra coaching en begeleiding nodig is om extra impact te maken op de vitaliteit? Hiervoor zijn onze professionals beschikbaar. We bieden personal training, vitaliteitscoaching en diëtetiek aan.
Wilt u tijdens uw verblijf dus werken aan uw fitheid, samen met een personal trainer? BeneFIT Studio heeft een compleet ingerichte Personal Training Studio in het hotel. Samen met uw personal trainer werkt u efficient en doelgericht om fitter te worden. Dit kan zowel voor, tijdens als na de meeting.