Zalen

Buffetten

Voor ieder wat wils, voor elke gelegenheid een thema, een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding én een sfeervolle presentatie; dát zijn de kenmerken van onze buffetten.

Een kleine greep uit de mogelijkheden:

Buffet Amalia

Op de tafels presenteren wij minibroodjes, stokbrood, boter en tapenade 

  • Voorgerecht: Verse champignon roomsoep 
  • Komkommersalade met mosterd-kruidendressing
  • Griekse salade met fetakaas
  • Salade van gerookte kipfilet met cashewnoten en ananas
  • Aardappel-kaassalade met paprika, bosui, zwarte olijven, spekjes en peterselie
  • Gerookte zalm
  • Vitello tonato
  • Garnalensalade van Hollandse en Noorse garnalen
  • Gerookte makreel met remouladesaus
  • Getrancheerde varkenshaas met satésaus, taugé en boontjes
  • Gepocheerde zalmmootjes in kreeftensaus
  • Haricotsverts met spekjes
  • Wedges, cajun gekruid in de schil
  • Aardappelpuree met tomaat en ui gegratineerd met kaas Live cooking:
  • Pikant gekruide kipreepjes met champignons, ui en paprika en sesamsaus
  • Biefstukjes met pepersaus

 Dessert: Coupe Straciatella

 Prijs per persoon € 30,00

Buffet Ariane

Op de tafels presenteren wij minibroodjes, stokbrood, boter en tapenade 

  • Voorgerecht: Krachtige ossenstaartsoep geserveerd met pestoroom 
  • Amusetoren: verschillende soorten kleine hapjes met scampi’s, prikkertje met tomaat en mozzarella, sashimi, mousse van paté, wrap met gerookte kip, mini garnalencocktail
  • Gegrilde rosbief met pestodressing
  • Rucolasalade met mozzarella, meloen, rauwe ham en basilicumsiroop
  • Gerookte zalm gevuld met kruidenkaas
  • Carpaccio met Harry’s bar dressing en oude kaas
  • Pastasalade met tomaat, pesto, ui, paprika en pijnboompitten
  • Komkommer-appelsalade met zure room
  • Pasta met grote garnalen, kreeftenroom, rucola en kaas
  • Boeuff Bourguignon
  • Kippendij stukjes met kerry Bombaysaus
  • Rijst, aardappelgratin met rode uien
  • Gemengde groenten Live cooking:
  • Reepjes ossenhaas met roerbakgroenten
  • Gegrilde speenvarkenkoteletjes 
  • Dessert: Huisgemaakte crème brûlée met vanille roomijs 

Prijs per persoon € 34,50

Buffet Catharina

Op de tafels presenteren wij minibroodjes, stokbrood, boter en tapenade 

  • Amuse van de chef 
  • Rundercarpaccio met geraspte oude kaas, pestodressing en pijnboompitten 
  • Gerookte paling met citroenmayonaise
  • Gerookte zalm gevuld met kruidenkaas
  • Hollandse garnalencocktailtjes
  • Tartaar van tonijn geserveerd in amuse glaasjes
  • Kalfsrosbief met tonijnmayonaise
  • Pastasalade met tomaten, mozzarella en basilicum
  • Aardappel-kaassalade met paprika, bosui, zwarte olijven, spekjes en peterselie
  • Gebakken kabeljauw met licht pikante tomatensaus
  • Roergebakken varkenshaas met ananas en cashewnoten
  • Gebakken krieltjes met uiringen Live cooking
  • Gegrilde scampi’s
  • Gegrilde kalfsmuis met bospaddenstoelen en truffelsaus
  • Geroerbakte verse groenten met knoflook-kruidenolie 
  • Dessert: Tiramisu 

Prijs per persoon € 38,00

Indonesisch buffet
  • Voorgerecht: Soto Ajam 
  • Witte rijst
  • Nasi goreng
  • Bami goreng
  • Ajam bessengek (kip in gele kerrysaus)
  • Zoetzuur varkensvlees
  • Rendang daging (rundvlees in pittige saus)
  • Babi ketjap (in ketjap gesmoord varkensvlees)
  • Sambal goreng boontjes
  • Bumbu balisaus (met gekookt ei in pittige saus)
  • Saté Babi
  • Sambal, kroepoek
  • Seroendeng
  • Indonesische rauwkost 
  • Dessert: Vruchtensalade 

Prijs per persoon € 30,00

Jacques Grillbuffet
  • Voorgerecht: Champignonsoep 
  • Griekse salade, aardappelsalade, pastasalade, diverse rauwkost
  • Diverse warme groenten
  • Frites, stokbrood en kruidenboter
  • Variatie aan warme en koude sauzen

Van de grill:

  • Haasbiefstukjes, saté, kippenpootjes
  • Hamburgers, kalfsmedaillons
  • Zalmmootjes, garnalenspiesjes 
  • Dessert: Dame blanche 

Prijs per persoon € 29,50

Onze Sales afdeling informeert u graag over prijzen en over onze overige uitgebreide en feestelijke buffetten. Kijk hier voor onze .

Bekijk ook