Restaurant Eiber

Bij restaurant Eiber kunt u terecht voor ontbijt, lunch en à la carte diner.

Eiber is intiem en huiselijk ingericht, mede dankzij de warme kleuren zoals terra, donkerblauw en groen, die de flora en fauna van de omgeving naar binnen brengen. Sfeervol brandende kaarsen, gedimde verlichting en chique messing tinten zorgen ervoor dat het restaurant elegant en gezellig is. Tegelijkertijd staat duurzaamheid ook nog eens centraal!

Door de open keuken kunt genieten van de bereiding van uw eten met verse producten. U kunt op de menukaart Valk-klassiekers terugvinden die, net als het restaurant, in een nieuw jasje zijn gestoken. Uiteraard wordt er rekening gehouden met speciale wensen en allergieën en worden er vegetarische en veganistische mogelijkheden geboden.

Tevens is gedacht aan de kleinsten, met een aparte kinderhoek en entertainment tijdens feestdagen. 

Aan de zijkant van het restaurant, met zicht op het groen, is een speciale ruimte voor ‘Private Dining’, Clubroom Kievit. Voor een buitengewone gelegenheid, vergadering of diner is hier een bijzondere plek gecreëerd voor maximaal twintig personen.

Ontbijten is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 6.30 en 10.30 uur en zaterdag en zondag tussen 7.30 en 11 uur. Restaurant Eiber is dagelijks geopend tussen 11.30 en 16.30 uur voor lunch en van 17.00 tot 22.00 uur voor het diner.

Bekijk hier de menukaarten van Restaurant Eiber.