COVID-19-MAATREGELEN

COVID-19 Maatregelen

Met ingang van zaterdag 25 september 2021 dienen onze gasten een geldige QR-code in de Corona Check app te tonen bij entree in onze restaurants. Verblijft u in ons hotel? Dan ontvangt u op vertoon van een geldige QR-code een kamerpas die ook toegang biedt tot de restaurant(s). Indien u onze restaurants niet wenst te bezoeken hoeft u geen QR-code te tonen. Wij volgen de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. 

Wij danken u voor het begrip en het vertrouwen in ons hotel.

Bekijk onze aangepaste maatregelen


 

Algemeen

  • Bij het inchecken vragen wij u om, indien u (misschien) gebruik wenst te maken van onze restaurants, een geldige Coronapas te tonen (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve PCR- of antigeen test). U ontvangt dan een kamerpas die ook toegang biedt tot de restaurants. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze restaurants hoeft u deze code niet te tonen;
  • Er is bewegwijzering aangebracht op diverse essentiële punten in hotel, de openbare ruimtes en bij de entree;
  • Medewerkers zijn geïnstrueerd en blijven instructies ontvangen over alle hygiënemaatregelen;
  • Op de verschillende televisieschermen in het hotel worden de COVID-19 maatregelen herhaald;
  • De balie van de receptie is voorzien van plexiglas;
  • De hygiëneprotocollen rondom de schoonmaak van onze algemene ruimtes, zoals de liften, bagagekarren, receptie, vendingmachines, algemene deuren (en grepen) en toiletten zijn aangescherpt.

 

Paviljoen

Paviljoen
In ons gezellige paviljoen kunt u van 07:00 uur 's ochtends tot 23:00 uur 's avonds terecht, voor ontbijt, lunch, borrel of diner. U dient hiervoor wel een reservering te maken. 

  • Wij zijn verplicht om u bij entree te vragen een geldige Coronapas te tonen (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve PCR- of antigeen test). Bij binnenkomst scannen wij de code of controleren wij uw kamerpas (indien u bij ons in het hotel verblijft); 
  • Het ontbijt bieden wij in buffetvorm aan in het restaurant. 

 


 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Familie Van der Valk