Locatie

Dag op het water

Rondvaart Den Haag

Tijdens een van de rondvaarten door het centrum van Den Haag wordt u onder de vleugels genomen door de Hagenaars die de stad op hun duimpje kennen. Tijdens de rondvaarten manoeuvreert de schipper u door de prachtige grachten, terwijl de gids geheimen onthult en de bezienswaardigheden toont. Beschikbaar van april t/m oktober met het Ontdek Den Haag arrangement of los te koop bij de receptie. 

Auto ± 10 min Fiets ± 20 min

Surfles in Scheveningen

Bij The Shore in Scheveningen kan je een volledige dag besteden aan het leren van surfen. Ervaar het echte strandleven en laat je ook een beetje verwennen. Tijdens de surf les staat persoonlijke aandacht voorop. Door de jarenlange ervaring van de instructeurs zullen zij jou snel de kick van het surfen laten ervaren.

Auto ± 15 min Fiets ± 30 min

Kanotour door de grachten

Ontdek de stad op een andere manier bij Kanoverhuur Den Haag. Ervaring is niet nodig, je krijgt een waterdichte ton en desgewenst een zwemvest mee. Een kano huren kan vanaf een paar uur tot een hele dag. U kunt op eigen gelegenheid kanoën door de Haagse binnenstad. U krijg een routekaart mee en kunt zelf kiezen welke route u neemt.

Auto ± 10 min Fiets ± 20 min

Boot huren bij de Vlietlanden

Vlietland is de ideale locatie voor mooie vaartochten met onder andere een zeilboot, sloep, motorboot, kano, roeiboot en waterfiets. Verken Vlietland en haar omgeving en ontdek wat een mooi gebied het is. Maar ook buiten Vlietland is het prachtig varen, via de Vliet kom je overal. Maak een dagtocht naar het centrum van Leiden, de sluisjes van Leidschendam, de Kagerplassen, Den Haag of ga de polder in richting Stompwijk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Beschikbaar van april t/m oktober.

Auto ± 15 min Fiets ± 30 min

Suppen op het Valkenburgse Meer

Het Valkenburgse Meer is een prachtig en overzichtelijk meer tussen Katwijk en Leiden in. Het meer is ontzettend goed geschikt voor windsurfen en suppen. Suppen is een goede work-out voor zowel cardio als kracht. In de Sup startcursus wordt de techniek langzaam opgebouwd. Als u alle techniek onder de knie heeft kunt u over het meer suppen en genieten van al het moois uit de omgeving.

Auto ± 10 min Fiets ± 30 min