Duinrell & Tikibad

📍 Duinrell 1, Wassenaar 🚗 9 min 🚲 20 min

Duinrell en het Tikibad zijn gelegen in Wassenaar dicht bij het hotel. De combinatie van attractiepark en zwembad maken het een perfect dagje uit!

Attractiepark Duinrell

Duinrell, daar kikker je van op! Duinrell is een attractiepark met de kenmerkende kikker en een divers aanbod van attracties geschikt voor alle leeftijden. Er zijn spannende achtbanen, zoals de Falcon met looping en kurkentrekker. Daarnaast zijn er rustigere attracties, zoals het Kikkerrad met uitzicht over Duinrell en de Rodelbaan. Bij lekker weer koel je af bij de Splash waterachtbaan of de Playfountain. Er zijn ook botsauto's en botsboten te vinden. Genoeg te beleven bij Duinrell!

Voor de kleintjes

Duinrell is ook leuk voor de echte kleintjes. Kids kunnen genieten van meerdere speeltuinen met glijbanen en klimmogelijkheden, de verkeerstuin met skelters, mini trein en trampolines.

Bij slechter weer kunnen kinderen gebruik maken van verschillende indoor attracties. Zo is er een indoor arcade game hall en indoor speeltuin met ballenzee, mini cars en mini carrousel. 

Zwemmen in het Tikibad

Het Tikibad, gelegen binnen Duinrell, is een van de grootste waterparken in de Benelux. Het beschikt over een scala aan glijbanen van totaal wel 1,5 km lang! Er zijn adrenalineverhogende exemplaren waar bezoekers met 60km/u naar beneden kunnen glijden. Verder zijn er glijbanen met een vrije val of met zwembanden. De kleintjes kunnen terecht bij de Playa-glijbanen, waar ook kinderen onder de lengte van 1,20m gebruik van mogen maken.

Daarnaast zijn er ontspannende lagunes en golfslagbaden. Ook is de Lazy River hier te vinden om lekker te dobberen. Bij zomers weer is het buitengedeelte geopend waar een buitenzwembad en glijbanen te vinden zijn. Het Tikibad is perfect voor een verfrissend dagje uit met familie, kinderen, vrienden of partner.

Voor de actuele geopende attracties, openingstijden en prijzen kunt u de website van Duinrell bekijken.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten