Watersport op het strand

Zin in een sportieve activiteit op het water? Er zijn veel wateractiviteiten te vinden in de buurt. Op de stranden zijn verschillende aanbieders van wateractiviteiten te vinden. 

Surfen en kitesurfen
Maak het bezoek aan het strand nog specialer! Op verschillende plekken is het namelijk mogelijk om (kite)surfles te nemen. Scheveningen heeft een specifieke strandligging waar de golven een lange afstand reizen naar de kust, wat het een ideale surfspot maakt.

Banaan
Zin in een wilde rit? Met een opblaasbanaan achter een speedboot gaat dit zeker lukken. Of u nou met het gezin of vrienden bent, bij een banaanrit wordt gegild en gelachen!

Powerboat
Keertje iets anders? In de regio Den Haag kunt u met een Powerboat een trip over de Noordzee maken.

Wateractiviteiten in de stad

Rondvaart en sloep
Iets minder sportief, maar wel graag het water op? In Den Haag en Scheveningen en Leiden is het mogelijk om een rondvaart te doen of een sloep te huren.

Tikibad Duinrell
Is het geen mooi weer? Bij Duinrell en het Tikibad in Wassenaar kunnen de volwassenen en kids zich zeker vermaken! Het tropische zwembad heeft meer dan 1.5 kilometer aan glijbanen. Als het wel mooi weer is, dan is ook het buitengedeelte geopend.

Valkenburgse Meer
Het Valkenburgse Meer is een recreatiegebied waar in de zomer gezwommen kan worden. Er is een speeltoestel en genoeg zitgelegenheid, ideaal met de kids!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten