Stranden en duinen

Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar ligt dicht bij de kust, waardoor er keuze is uit meerdere stranden in de buurt. De stranden en duinen zijn ieder seizoen een genot! In de zomer kunt u juist de verkoeling zoeken in de zee en daarna met de voeten in het zand en een drankje in de hand genieten van de zon. In de winter kunt u heerlijk gaan uitwaaien en daarna een kop warme chocolademelk drinken.

Ook is er op alle stranden voldoende keuze uit luxe strandtenten, waar u kunt borrelen op het terras. Daarnaast is er genoeg ruimte voor de kids om te spelen en zandkastelen te bouwen. Honden zijn op de meeste plekken toegestaan, alleen in de zomerperiode zijn er meer beperkingen, controleer dit voor uw vertrek.

Scheveningen
📍 Den Haag 🚗 12 min 🚲 31 min
Bij het strand van Scheveningen zijn de bekende Boulevard, Promenade en Pier te vinden. Rondom het strand zijn verschillende attracties te vinden, zoals het museum Beelden aan Zee, Sea Life en u kunt er zelfs bungeejumpen! Ook het nachtleven aan het Zwarte Pad is bruisend en er is een Holland Casino en het AFAS Circustheater.

Wassenaarse Slag
📍 Wassenaar 🚗 14 min 🚲 35 min
Het natuurgebied Meijendel rondom het strand is een belevenis op zich: via een weg door de prachtige duinen komt u bij de afgelegen strandopgang de Wassenaarse Slag. Bij het uitgestrekte strand zijn een aantal strandtenten te vinden.

Katwijk
📍 Katwijk 🚗 16 min 🚲 44 min
Het strand van Katwijk is schoon en gemakkelijk bereikbaar. In de periode van maart tot oktober zijn er veel strandpaviljoens te vinden.

Kijkduin
📍 Den Haag 🚗 16 min 🚲 43 min
Strand Kijkduin is de wat kleinschaligere versie van Scheveningen. Midden in de duinen van Kijkduin is het 'Hemels Gewelf' van James Turrell te vinden, een kunstmatige krater van gras, gemaakt om in te liggen en naar de lucht te kijken.

Noordwijk
📍 Noordwijk 🚗 20 min 🚲 72 min
In Noordwijk is een winkelstraat te vinden met leuke boutiques. Op het strand zelf kunt in de zomer gezellige, hippe strandtenten vinden, waar u ook een bedje kunt huren.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten