Kamer boeken bij Hotel Den Haag - Wassenaar

Onze gasten beoordelen ons met een

8,0
uit 14274 betrouwbare beoordelingen
We zijn begonnen!

Verbouwing

We zijn begonnen!

Van Der Valk Hotel Den Haag-Wassenaar gaat uitbreiden en renoveren. Op 13 september 2021 zijn de eerste werkzaamheden van start gegaan. Uiteraard zal ervoor gezorgd worden dat u zo min mogelijk overlast ervaart tijdens uw verblijf. De werkzaamheden zullen tussen 7:00 en 18:00 uur plaatsvinden.

Sunday Special

Special

Sunday Special

Er even heerlijk tussenuit op zondag voor een aantrekkelijke prijs? Dan is deze Sunday Special ideaal! Een overnachting met ontbijt én een lekker flesje bubbels op de kamer! 

overnachten-hotel-wassenaar-van-der-valk

Overnachten

Comfortabele kamers en suites

Het is genieten bij Hotel Den Haag - Wassenaar! Ontdek onze 92 ruime kamers en suites die van alle gemakken voorzien zijn. Kom lekker lunchen of dineren in ons gezellige paviljoen. Het hotel beschikt over een parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. 

arrangementen-wassenaar-van-der-valk

Arrangementen

Er even heerlijk tussenuit

Boek de beste deals en arrangementen bij Van der Valk Hotel Den Haag-Wassenaar. Er is zoveel leuks in de omgeving te ontdekken! Met de compleet verzorgde arrangementen en de leukste deals, hoeft u enkel alleen nog maar te denken aan genieten.

Giftcard van der valk hotel den haag

Giftcard Hotel Den Haag - Wassenaar

Van der Valk Giftcard

Bent u op zoek naar een cadeau om iemand mee te verrassen? Dan is de Van der Valk Giftcard een perfect idee! Hiermee kunt u heerlijk genieten van een overnachting of diner in uw favoriete hotel! Hopelijk zien we u in één van onze Van der Valk Hotels!

Valk Loyal voordelen

VALK ACCOUNT

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten