Van der Valk Hotel Den Haag Wassenaar

Van der Valk hotel Den Haag Wassenaar ligt centraal in de regio Haaglanden. Er is van alles te zien en te beleven:cultuur, duinen, strand, shoppen, casino en toeristische atracties.

Als regeringsstad en residentie van het koninklijk huis is Den Haag een stad vol uitdagingen. Het is een bruisende stad vol bezienswaardigheden en historische hoogtepunten. Met de vele muzikale en culturele evenementen is er altijd wel wat te beleven. Ook op het culinaire vlak biedt Den Haag een groot aanbod van restaurants en bijzondere eethuisjes en daarvoor is Van der Valk Hotel Den Haag Wassenaar de ideale uitvalsbasis.

Naar de kust

Hotel Den Haag Wassenaar heeft een perfecte ligging, midden in het groen tussen Den Haag en Wassenaar. Op de stranden van Scheveningen en Wassenaar kunt u in de zomer heerlijk genieten van zon en zee. In de herfst en winter waait u lekker uit op het strand of maakt u een verfrissende fietstocht.

Kunst en cultuur

Kunstliefhebbers komen aan hun trekken in het nabijgelegen Museum Voorlinden en de grootste autocollectie vindt u in het om de hoek gelegen Louwman Museum. Daarnaast beschikt Den Haag over tal van interessante musea. Bezoek eens het Mauritshuis voor Oudhollandse meesters, het Kunstmuseum Den Haag voor de Mondriaan collectie of het Museon voor wetenschappelijke experimenten. Ook zeer geschikt om met kinderen naartoe te gaan.