Feestdagen

Sylvester Grand Gala

Laat de kurken maar knallen… Een spectaculaire Sylvester Party beleven? Boek dan snel een tafel in Hotel Den Haag Wassenaar!

In de prachtig versierde Gravenzaal danst u het oude jaar uit en het nieuwe jaar in en dit alles onder de begeleiding van onze fantastische huisband die live voor u zullen optreden. Gedurende de avond kunt u genieten van heerlijke gerechten en spectaculaire buffetten en natuurlijk schenken wij daarbij de lekkerste wijnen en alle dranken (met uitzondering van speciale bieren, buitenlands gedistilleerde dranken, speciale wijnen en champagnes) zijn inbegrepen.

Om twaalf uur knallen de kurken van de champagne en luiden we gezamenlijk met Mary Jane het nieuwe jaar in. Om vervolgens een prachtige vuurwerkshow te aanschouwen. Na een spetterende avond is het natuurlijk heerlijk luxe om te blijven overnachten in een van onze comfort kamers of suites, waarna u de met volgende ochtend rustig kunt bijkomen en nagenieten tijdens het ontbijt.

Om het nieuwe jaar goed te starten hebben wij een speciale aanbieding: *In combinatie met het Sylvester Party Arrangement bieden wij u een voorovernachting of een verlengingsnacht aan à € 39,00 p.p. incl. ontbijt op basis van een tweepersoonskamer en beschikbaarheid.

Meer informatie leest u in onze

 

Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap. 

Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen. 

Reserveringsaanvraag

Let op: uw aanvraag wordt via een aparte e-mail bevestigd.