Fietsen huren

Of u nu een normale fiets wilt of een elektrische fiets; het is allemaal mogelijk! 

Ontdek onze gevarieerde omgeving door middel van een fietstocht! Dankzij onze locatie kunt u de bruisende stad Den Haag, het groene Wassenaar en de prachtige kust van Scheveningen en Wassenaar makkelijk met de fiets verkennen. Vergeet niet het prachtige Meijendel waar bos, strand, duin en waterpartijen te zien zijn. Of het levendige Leiden, waar u via een prachtige natuurweg naartoe kunt fietsen.

U huurt een fiets al vanaf €14.00 bij ons per dag. 
Elektrische fietsen zijn voor € 27.00 per dag te huur. 

Wij zijn een gastvrij pluspunt van de ANWB. Ook via ANWB kunt u fietsroutes naar eigen keuze plannen. Start en eindig bij knooppunt 58 en beslis zelf waar uw route naartoe gaat.

Wij hebben natuurlijk de allerbeste tips voor u waar u naartoe kunt gaan. Bij de receptie zijn ook een aantal leuke fietsroutes beschikbaar zoals de ,  of de . Voor de mountainbikes hebben wij uiteraard ook een aantal speciale  voor u klaarliggen. Om de buurt alvast te verkennen en u te laten inspireren met leuke ideeën om te doen wanneer u bij ons langskomt, kunt u een kijkje nemen bij onze toeristische informatie.

Fietsen worden bij ons veilig gestald in een overdekte en afgesloten fietsenstalling. 

Heeft u het Happen en trappen arrangement geboekt? Dan kunt u een fiets huren bij het hotel; wat dient u hiervoor mee te nemen?

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Borg van €25.00 in contanten voor een normale fiets of €50.00 voor een elektrische fiets