Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Geniet van onze heerlijke gerechten bij paviljoen De Bijhorst. Doordat wij met veel lokale leveranciers werken, kunnen wij gerechten bieden van hoge kwaliteit. Bij deze gerechten kunt u heerlijke wijnen drinken, dus kijk vooral even op onze wijnkaart!

Geniet van een heerlijk ontbijt om de dag goed te starten. Wilt u graag lunchen in het hotel? Dit kan! Het hotel biedt een snelle en betaalbare lunch. Voor onze zakelijke gasten bieden we een heerlijk 'Business lunch buffet', waarvoor u van maandag t/m vrijdag terecht kunt. Natuurlijk kunt ook heerlijk dineren in het restaurant.

Geniet na een mooie strandwandeling van een drankje op ons terras! Dit, natuurlijk onder het genot van een heerlijk hapje! 

Ga er op uit met de familie! Kom gezellig langs met de familie op zondag. Dan voorziet Van der Valk Den Haag - Wassenaar u van een heerlijk brunch buffet. Een leuke activiteit om week mee af te sluiten!

Het hotel biedt ook 'Wereldeters' aan. Zo kunt u uw kinderen kennis laten maken met heerlijke gerechten uit het buitenland.

Geniet samen met uw vrienden of familie van een heerlijk verzorgde High Tea! De High Tea bestaat uit een heerlijke selectie van zoete en hartige lekkernijen. Dit, natuurlijk met een heerlijke kop thee of koffie.