Eten en drinken

Afhaalsalades

Bestel een van onze heerlijke salades. Vul uw gegevens in en verzend uw aanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw reservering te bevestigen en vragen u om 24 uur voor het afhalen de salade te bestellen. 

Vul onderstaand formulier in om de salades te bestellen of bel naar 070 511 93 44. U kunt uw bestelling komen afhalen, maar wij kunnen het ook bezorgen (binnen een straal van 2 kilometer is dit € 7,50).

Salades

Huzarensalade                                                          €7.50 per persoon

Deze Duitse salade bestaat hoofdzakelijk uit een aardappelsalade met vlees, opgemaakt met boerenham, kaas, ei en rauwkost.

 

Garnalentrio                                                             €10.50 per persoon

Frisse salade van drie soorten garnalen, Noorse, Hollandse en gamba’s met diverse soorten rauwkost en een overheerlijke cocktailsaus

 

Vlees hors d'oeuvre                                                 €9.50 per persoon

Dit is een luxe opgemaakte schaal waarvan de basis bestaat uit een ambachtelijke vleessalade welke opgemaakt wordt met onder andere rosbief, paté, Ardennerham, fricandeau en een gevuld eitje.

 

Rode zalmsalade                                                       €10.50 per persoon

Heerlijk rijkelijk gevulde salade met rode zalm. Prachtig gepresenteerd met verschillende soorten sla, tomaat komkommer op een basis van aardappelsalade, de cocktailsaus wordt apart geserveerd.

 

Kipsalade                                                                  €8.50 per persoon

Een zachte salade op basis van diverse soorten groenten, vruchten en kipfilet op feestelijke wijze gegarneerd met ananas, gekookt ei en seizoen fruit.

 

Vis hors d’oeuvre                                                     €10.50 per persoon

Klassieke vissalade met aardappelsalade, gerookte zalm, Noorse garnalen, tonijn, gerookte paling, rauwkost, gevulde eieren en fruit.

 

Vispalet Bijhorst                                                       €12.50 per persoon

Deze exclusieve visschotel bestaat uit diverse soorten vis. Gerookte zalm, Noorse garnalen, tonijn, gerookte paling, Hollandse garnalen. De schotel wordt geleverd met een cocktailsaus.

 

Ardennerham met meloen                                      €7.50 per persoon

Voor de liefhebber zeer dun gesneden Ardennerham op een bedje van diverse soorten sla rijkelijk vergezeld van partjes verse meloen gegarneerd met sinaasappel, gekookte ei en fruitsalade.

 

Salade Niçoise                                                          €9.50 per persoon

Een combinatie van fijn gesneden groenten met tonijn, sperziebonen, olijven, ui, tomaat, paprika en een kruidendressing. Gegarneerd met partjes gekookte ei en groene kruiden.

 

Beenhamsalade                                                        €8.50 per persoon

Salade van julienne gesneden boerenham met prei, ui en groene kruiden in een saus van crème fraîche op smaak gebracht met diverse kruiden, gedresseerd met diverse soorten groenten.

 

Tomaat mozzarellasalade                                        €8.00 per persoon

Italiaanse salade van stukjes mozzarella en tomaat op smaak gebracht met kruiden en een balsamico dressing.

 

Griekse Fetasalade                                                   €8.50 per persoon

Bonte salade van feta, tomaat, paprika, rode ui, olijven en komkommer.

Verplicht veld