Toeristische info

Locatie

Dagje shoppen

Wassenaar

De Langstraat is the place to be om op shoppen in Wassenaar. Er zijn winkelketens maar ook exclusieve boetiekjes. En natuurlijk genoeg terrasjes om bij te komen. Het is er erg gezellig doordat het een lange straat is waar van alles te beleven valt.

The Mall of the Netherlands Leidschendam

Wat voorheen altijd Leidsenhage heette, is nu veranderd in the Mall of the Netherlands. Het is een uniek, volledig overdekt winkelcentrum waar ‘een dagje uit’ centraal staat. Met 230 nieuwe winkels, een bioscoop, een foodhall en de architectuur van Westfield. In maart 2021 is de officiële opening geweest en nu heeft Leidschendam het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland!

Haagse markt

De Haagse markt is de grootste onoverdekte warenmarkt in Nederland en behoort zelfs tot de grootste markten van Europa. De Haagse markt is een ontmoetingsplek van vele culturen. Er is echt voor ieder zijn smaak wat te vinden en hier en daar wat proeven is natuurlijk ook leuk.

Stad Den Haag

Grote marktstraat in Den Haag

De Grote Marktstraat is één van de belangrijkste winkelgebieden in het centrum van Den Haag. De winkelstraat loopt van de gezellige Grote Markt tot het Spui. Een groot aantal warenhuizen is hier gevestigd in prachtige panden, zoals de Bijenkorf, Peek & Cloppenburg, Canadees warenhuis Hudson's Bay, sportketen Decathlon en natuurlijk de nieuwe Passage.
 

De Haagse Bluf in Den Haag

Een luxe winkelgebied vol botsende architectuurstijlen waar historische materialen uit de hele wereld verwerkt zijn tot één geheel. Diverse winkels en speciaalzaken op het gebied van kleding, interieur en beauty. Ook de nieuwe foodhallen zijn hier gevestigd.

Denneweg in Den Haag

De Denneweg, vroeger dé antiekstraat van Den Haag, is tegenwoordig een 'must' voor liefhebbers van lifestyle en design op internationaal niveau. Met zijn aangrenzende straatjes en grachten is de Denneweg als een openluchtwarenhuis met speciaalzaken waar service hoog in het vaandel staat.

Noordeinde in Den Haag

Het Noordeinde staat bekend als dé kunststraat van Den Haag. Ook is het één van de bekendste winkelgebieden in het oude centrum van Den Haag. Hier vind je exclusieve modeboetiekjes, galeries, antiek- en kunstzaken.

Keizerstraat in Scheveningen

De Keizerstraat is de oudste en meest historische winkelstraat van Scheveningen en omgeving. De voormalige visserswoningen in en om deze knusse straat zorgen voor veel gezelligheid. Je vindt hier veel kleine winkels en eettentjes maar ook grote ketens, zoals Albert Heijn, HEMA en de Blokker.