Locatie

Dagje Scheveningen

Scheveningen is niet voor niets een van de grootste toeristentrekkers van Nederland. Na een dagje Scheveningen begrijpt u waarom! Met de auto bent u met 10 minuten bij het strand, echter is het in de zomer wel eens lastig om te parkeren. Wij raden u dan ook aan om een fiets te huren bij het hotel en deze in de fietsparking te plaatsen!

Strand

Scheveningen is het bekendste strand van Nederland. Direct achter het bruisende Den Haag vindt u het Scheveningse strand. U kunt hier wandelen, zwemmen, zonnen en surfen. Het strand is 4,5 kilometer lang en kan worden opgedeeld in vier verschillende gebieden: Zwarte pad, Noorderstrand, Zuiderstrand en Kijkduin. Elk gebied heeft zijn eigen charmes.

Pier

De Pier is sinds 2015 compleet vernieuwd, hiervoor was de pier eigendom van de familie. Eind 2014 is het verkocht na vele investeringen nu zit het zit vol met bars, streetfood en terassen. Leuk om hier en daar wat te proeven met een geweldig uitzicht over zee. U kunt ook op het dak van de pier lopen, vanaf hier ziet u heel Scheveningen. Voor de daredevils zijn er ook attracties zoals bungyjumpen, zipline en het reuzenrad! Voor het reuzenrad kunt u tickets bij de receptie kopen.

Boulevard

De brede boulevard in Scheveningen bevat vele toeristische trekpleisters, waaronder het Kurhaus, de pier en Sea Life. Het is een ontwerp van de bekende Spaanse architect Manuel de Sola-Morales. Je ontdekt er meer dan alleen maar een mooie weg om over te wandelen. Zo zijn er diverse musea en monumenten te vinden.

Promenade

Het overdekte winkelcentrum aan de boulevard is 365 dagen per jaar geopend en biedt leuke winkels en activiteiten. Zo is glow in the dark midgetgolf een leuke activiteit om even uit de zon te zijn. Maar u kunt hier ook bowlen en er zijn er speelhallen en veel meer attracties.

Zwarte Pad

Geniet van de zon, zee en het strand bij de vele strandtenten aan het Zwarte Pad. Naast het mooie strand worden hier vele festiviteiten georganiseerd. Het Zwarte Pad is ook wel het luxere gedeelte van het strand. Liggen op een handdoekje is eigenlijk een not-done. Er bevinden zich 12 strandtenten waar u een strandbedje en een flesje wijn kunt bestellen.