Het strand

Boulevard en Promenade
Aan de kust van Den Haag ligt het uitgestrekte strand van Scheveningen. Parallel aan het strand ligt de Scheveningse Boulevard en de Promenade, die ideaal zijn voor een wandeling en allerlei restaurants bieden met uitkijk op de Noordzee.

De Pier
Vanaf hier kunt u ook de Scheveningse Pier zien liggen, waar verschillende restaurants, winkels en attracties te vinden zijn. Zo is er een panorama uitkijkpunt, een reuzenrad en het is zelfs mogelijk om te bungeejumpen!

Nachtleven
Naast het entertainment voor overdag, is er in de avond ook genoeg te beleven in Scheveningen. Het Zwarte Pad staat bekend om het energieke nachtleven met beachclubs en bars. Vooral in de zomer zijn er veel feesten en events.

Attracties
Rondom het strand van Scheveningen zijn genoeg dingen te doen. Zo ligt er direct aan het strand het museum Beelden aan Zee, waar enkel beeldhouwkunst en sculpturen tentoongesteld worden. Bezoek ook Panorama Mesdag waar Scheveningen is afgebeeld zoals het was in 1881. Met de kids is het leuk om naar LEGOLAND® en naar SEA LIFE Scheveningen te gaan. Verder kunt u ook een avondje uit naar of het AFAS Circustheater of naar Holland Casino!

Op het water

Surfen
Maak het bezoek aan het strand nog specialer! Op verschillende plekken in Scheveningen is het namelijk mogelijk om surfles te nemen.

Watersporten
Ook andere watersporten zijn te beoefenen in Scheveningen, zoals suppen, zeilen en kitesurfen!

Bekijk hier andere stranden en wateractiviteiten in de buurt.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten