Locatie

Weg met de kids

Ook voor gezinnen met kinderen is er genoeg te doen in de omgeving.

Duinrell

Kom naar Attractiepark Duinrell in Wassenaar en beleef een onvergetelijke, spetterende dag vol familieplezier. Er zijn attracties voor de echte stoere waaghalzen en nog meer attracties voor de hele familie, zoals de familie-achtbaan Dragonfly! Maak je Duinrell-dag compleet met een bezoek aan het Tikibad, het grootste waterglijbanenparadijs van de Benelux! Tijdens het winterseizoen zijn er een beperkt aantal attracties geopend.Heeft u ook al naar ons Duinrell arrangement gekeken? Met de auto bent u met 10 minuten op het parkeerterrein, maar u kunt ook een fiets huren en dan fietst u in ongeveer 20 minuten er naar toe!

Madurodam

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Kom langs! Het pretpark Madurodam is een miniatuurstad in Den Haag met maquettes van bekende, typisch Nederlandse gebouwen en bezienswaardigheden. Het is één van de best bezochte toeristische attracties in Nederland.

Fiets ± 20 min Auto ± 6 min  

Sea life

Sea Life Scheveningen is een groot zeeaquarium in Scheveningen. Te zien zijn vele soorten vissen zoals haaien en roggen, maar ook zeeschildpadden en otters. Er is ook een grote glazen tunnel door een aquarium, waarin men zich echt tussen de vissen waant. Daarnaast zijn er verschillende tentoonstellingen over tropische vissen, kreeften, krabben, kwallen en zeesterren. Met de fiets duurt het ongeveer een half uurtje voordat u er bent en met de auto 10 minuten

Legoland Scheveningen

Legoland Discovery Centre Scheveningen aan zee.Is uw kind gek op lego, dan is deze activiteit zeker wat voor uw gezin. Deze attractie is net nieuw en heeft veel verschillende onderdelen zoals een 4D-bioscoop, een duplo park, een piraten eiland en nog veel meer. Binnen zit ook nog een winkel waar u exclusieve lego- en duplosets kunt kopen.Fietsen duurt ongeveer 30 minuten en met de auto doet u er 10 minuten over. 

Corpus

Bij CORPUS staat de attractie 'reis door de mens' centraal. De reis begint bij de knie, van hieruit kan men via diverse menselijke organen door het lichaam lopen, en kan men een kijkje nemen in de baarmoeder, de darmen, de longen, het hart, het hoofd, de mond, de neus, het oor en de hersenen. Onderweg is van alles te zien, te horen en te beleven, doormiddel van 3D-brillen. Rij er met de auto naar toe in 10 minuten of fiets ernaar toe in 40 minuten.

De Uithof

In natuurgebied De Uithof vind je het grootste overdekte sportcentrum van Europa! Een sportcentrum met een schaatsbaan, skipiste, kartbaan en lasergame arena onder één dak! Er zijn vele activiteiten voor zowel jong als oud. De activiteiten verschillen van schaatsen tot lasergamen. Er is van alles te doen bij de Uithof in Den Haag.

Auto ± 20 min

Museum Voorlinden

Museum Voorlinden is een Nederlands particulier museum voor moderne en hedendaagse kunst op het Landgoed Voorlinden in Wassenaar. Museum Voorlinden verbindt mensen, kunst, natuur en architectuur. Museum Voorlinden kent drie delen: een wisselende collectietentoonstelling, een soloshow van een grote kunstenaar en de Highlights.

Lopend ± 30 min Fiets ± 10 min  Auto ± 5 min

Omniversum

Omniversum is een grootbeeld filmtheater in Den Haag. Omniversum streeft ernaar om kennis over het menselijk leven, de natuur en onze planeet op een bijzondere en indrukwekkende wijze aan het publiek door te geven. Dit vertaalt zich in films met als thema cultuur, natuur en wetenschap. Ook muziek, geschiedenis en entertainment komen aan bod.

Auto ± 10 min Fiets ± 30 min

Klimeiland Vlietland

Bij onze klimparcours op Het Klimeiland kan je klimmen over 7 verschillende routes, verdeeld over 4 verschillende hoogtes. Start op 1 of 4 meter en vervolg je klimroute op 7 en 11 meter hoogte! Het klimpark bestaat uit 50 klimobstakels en 10 kabelbanen. Als eindsprint is er zelfs een kabelbaan van meer dan 100 meter lang. Het klimparcours biedt voor klimmers van beginnend én gevorderd niveau een echte uitdaging. Voor het klimparcours is een minimale lengte van 1,40m voor de deelnemers vereist.

Auto ± 15 min Fiets ± 30 min