Voorlinden

📍 Buurtweg 90, Wassenaar 🚗 6 min 🚲 9 min

Museum Voorlinden verbindt mensen, kunst, natuur en architectuur. De tentoonstellingen zijn niet-alledaags en doordat het midden in de natuur ligt, kunt u het bezoek combineren met een wandeling door het bos en de tuin.

Over de kunst

Het Voorlinden Museum is een eigentijds museum en herbergt een indrukwekkende collectie moderne en hedendaagse kunstwerken, waarbij de focus ligt op internationale kunstenaars. De architectuur van het gebouw zelf is een kunstwerk, ontworpen om naadloos op te gaan in de natuurlijke omgeving.

Bezoekers kunnen genieten van zorgvuldig samengestelde tentoonstellingen, variërend van schilderijen en sculpturen tot multimedia-installaties. Voorlinden biedt een unieke ruimte voor kunstliefhebbers en nieuwsgierige geesten worden uitgenodigd om de diepere betekenis achter de kunstwerken te ontdekken.

Over de natuur

Met zijn prachtige tuinen, rustige vijvers en indrukwekkende architectuur is het museum niet alleen een culturele bestemming, maar ook een oase van rust en schoonheid. Of je nu een doorgewinterde kunstkenner bent of gewoon op zoek bent naar een inspirerende ervaring in de natuur!

Bekijk de website van Museum Voorlinden voor actuele openingstijden en prijzen.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten