Proefslaapactie

Wilt u als een van de eersten in een nieuwe hotelkamer komen overnachten en genieten van een heerlijk ontbijtbuffet in ons gloednieuwe restaurant? Doe dan mee met deze te gekke proefslaapactie! 

Hoe doet u mee?

1. Like onze Facebook en Instagram pagina

2. Deel het bericht van onze proefslaapactie

3. Tag de persoon met wie u graag zou willen komen overnachten

4. Schrijf uzelf in door het formulier hieronder in te vullen

Wat bieden we aan?

Een overnachting in een van onze nieuwe luxe hotelkamers, inclusief ontbijt en toeristenbelasting voor twee personen.

Wanneer zal het zijn?

U kunt boeken van maandag 16 tot en met zondag 29 oktober. 

Hoe verloopt de actie:

U kunt zich inschrijven voor deze actie tot en met zondag 1 oktober.

Op maandag 2 oktober zullen wij de winnaars bekend maken, Dit doen wij op deze pagina en via de verschillende social media kanalen. 

Wij zullen vervolgens contact opnemen met de gelukkigen!

Wat verwachten wij hiervoor terug:

Omdat wij natuurlijk erg benieuwd zijn hoe u de overnachting ervaart, vragen wij u om tijdens uw verblijf een enquête in te vullen. Hierop kunt u uw ervaringen op het gebied van product en service met ons delen. 

Uiteraard zouden wij het ook erg op prijs stellen als u uw proefslaapervaring op social media deelt. Vergeet ons dan niet te taggen; @valkdenhaagwassenaar of gebruik #valkdenhaagwassenaar. 

Doe mee!

Verplicht veld

Voorwaarden

Aan onze proefslaapactie zijn enkele actievoorwaarden gekoppeld. Bij het verzenden van het formulier gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.

  • Het selecteren van winnaars verloopt via loting. Aan de uitslag of bekendmaking kunnen geen rechten worden ontleend.
  • De actie is alleen te verzilveren in de opgegeven proefslaapperiode en op basis van beschikbaarheid. Buiten deze periode vervalt het recht op inwisseling van de actie.
  • We hanteren een maximaal aantal kamers per dag, dus het kan zijn dat uw gewenste datum niet beschikbaar is. Dan vragen wij u een andere datum te kiezen binnen de proefslaapperiode.
  • De actie houdt een overnachting inclusief ontbijt voor twee personen in. Houd er dus rekening mee dat eventuele overige kosten voor het restaurant of de bar niet zijn inbegrepen en dus voor eigen rekening zijn. 
  • Bij de overnachting dient altijd één persoon van 18 jaar of ouder te zijn. 
  • Proefslapen kan slechts één keer per winnaar. Indien gewenst kan de reservering met een of meerdere nachten worden uitgebreid tegen de op dat moment geldende tarieven.
  • De overnachting is niet overdraagbaar. Als winnaar dient u dus persoonlijk gebruik te maken van het proefslapen en wij vragen u dan ook om een legitimatiebewijs bij het inchecken. Indien er een reservering wordt gemaakt door een ander persoon behouden wij het recht om de reservering te annuleren.
  • Heeft u gewonnen? Vanaf het moment dat wij contact met u opnemen heeft u 14 dagen de tijd om uw boeking te maken. Na deze periode vervalt helaas het recht op de reservering.
  • Met uw deelname geeft u ons toestemming uw naam te noemen op onze sociale-mediakanalen, indien u als winnaar wordt uitgekozen.
  • Met uw deelname geeft u ons toestemming u te benaderen via e-mail.